Thursday, 19 January 2017

Holiday At Bukit Tinggi & Genting Highland




As salam...
Semenjak dah duduk umah sorang2 ni rajin plak aku update blog ni...
Bukan ape, isteriku masih lagi lom dapat tfr ke Melaka....
So sementara ni weekend husband & wife la...
Tapi xde hal...
Asalkan Bahagia...





Lepas aje selesai majlis persandingan aku ngan isteri ku...
Kite org da xtaw planning pape...
Terus shoot bercuti kat Bukit Tinggi...
Bagi aku tempat ni tenang n pemandangan die memang terbek...
Dan sangat sesuai untuk honeymoon...
Kalo family kurank sikit la...






































Amacam?
Cantik x tempat die...
Tapi bile da sampai sini jangan plak lupe singgah Japanese Village...































Lepas tu on the way nak balik kl...
Ternampak plak Genting Highland..
Hehehehe...Singgah jap....
























 Itu aje untuk post hari ni...


6 comments:

  1. Lamanya tak naik genting. Macam menarik je snowboard tue. Boleb cuba nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kompem la menarik...
      Sejuk die pun menarik gak...

      Delete
  2. pemandangan mcm kat oversea kan? hehehe insha Allah one fine day mia kesini pulak dgn husband :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup...france...gi ngan suami memang sesuai...baru romantik...

      Delete