Wednesday, 30 April 2014

Kursus Bank Islam Service Excellence 2014...








As salam...
Kat sini mau cita sikit...
Bank Islam skrang ngah memperlonjakkan lagi dari segi service...
So Bank Islam telah mengadakan satu kursus...
So Kursus tu dinamakan Service Excellence Programme 2014...
Yang telah diakan di Le Grandeur Palm Resort kat Senai Johor...




So akan ngan rakan2 staff aku pun join gak la kursus ni...
Kursus ni ok...
Enjoy pun enjoy n x membosan kan...
So aku ade sedikit la aktiviti2 yg kite org wat kat sane...



Kat kursus ni die ade terbahagi group...
So ni la group aku...
Pendeta...




Ni pensyarah kami...
Tn Azalan...




Ni group aku...
Banyak gak la lagend...
Ha5...




Pastu ptg tu lak...
Kite org layan mandi kat kolam hotel tu...



Semangat masing2...






















Menggunakan kemudahan dengan sebaik mungkin...















Lepas tu malam tu jalan la sikit...
Singgah kat Pasar Karat ngan Danga Bay...
Then terus balik...









No comments:

Post a Comment