Monday, 21 October 2013

Welcome My New Laptop...







Hu5....
Da lame da aku xpost kat blog aku ni...
Da bersawang da....

Ni mau cita sikit...
Cita2 aku tercapai nak beli laptop gaming sikit....
Yela....Da ade rezeki sikit leh la...
Tapi kalo lappy lame aku tu x wat hal...
Maybe aku x beli kot....


Sudah da sampai takdir nye untuk kami berpisah...
Tapi aku akan cube untuk membaiki nye....







Laptop yg aku beli ni jenama die LENOVO Y400...
Aku pun teragak2 nak beli...
Tapi aku jgk mintak pendapat kat member2 aku yg pakar pasal lappy...
So aku terus angkat la....







So wat mase ni...
Aku still susah sikit nak pakai...
Sbb die window 8...So kekok la sikit....
Tapi xpe pelan2 kayuh kate org....







Wat mase ni...
Banyak game2 yg aku xdapat nak men kat lappy lame aku, aku habis kan....
Ha5....
So skrang ni...
Nak jinak2 layan Dota 2....







Pada lappy lame aku ni...
Jase mu xkan ku lupekan...
Hampir 4 tahun ko da berhikmat dengan mu...
Pelbagai jase ko da bg kat aku...
aku akan cube baiki kan ko...
Untuk kegunaan ringan2....
Sob2...

No comments:

Post a Comment