Saturday, 27 July 2013

Dapat Jugak Ericsson T28...










Memamng org tertanye2 asal la aku ni beli hp jenis mcm ni...
Bukan kerana aku gile...
Tapi aku memang ter gilekan hp2 lame ni...


So aku dapat da satu hp yg aku target ni....
Harge boleh tahan...
Tapi dealer die senang nak deal...

Maybe aku akan amik ngan die lg...
Tapi x leh slalu la...
Pulak banyak duit aku...

So ni brape pic aku snap untul hp ni..
Enjoy...















He5...
Klasik kan...
Ni kalo awek aku taw ni...
Kompem die marah...
Tapi nak wat gena....
Da hobi...
Wslm....

2 comments: