Saturday, 15 June 2013

My Target HP...







Salam all...
Sorry la post ini hari time2 magrib aku wat...
So ni nak stiry aku mau satu handphone ni....


Sebenarnye bkn nak sgt pon...
Tapi aku leh dapatkan ia ngan harge terbek...
Tu yang aku nak sgt tu...
HP nye ialah...



HTC X One...




Asalnye cite dulu hp ni pak cik aku pakai...
Die beli kat adik ipar die rase aku...
Then bende tu baru pakai 5 bln...
So skrang ni die da beli hp baru...




HTC Butterfly...




X silap aku hp ni...
Aku pon x brape ingat...
So target aku...
Aku nak beli hp HTC X One tu...
Ngan harge yg beknye...
Sbb die beli dulu pon ngan harge bek nye...




Kalo kowank x caye cube try search harge 2nd HTC X One...
Memang mahal...
So aku dapat harge yg memang aku nak...
He5...
Tgg time je....

2 comments: