Sunday, 17 February 2013

X2-02 Ku Hanya Tinggal Kenangan...







Huhuhu...
Ape kan daya kalau benda da terjadi...
Bende ni pon da lame terjadi...
Hp X2-02 aku sudah dikebas kat orang...


Ceritanya time tu hp aku tu aku bagi bdk taman aku pinjam coz die xde hp untuk pakai kat no Maxis die...
So aku bagi la die pinjam wat sementara waktu...
Tapi ape kan daya bile kecuaian telah berlaku...
Hp tu kene rembat kat tempat karok JJ Aeon Melaka...

Time tu bdk taman aku gi karok ngan kawan die...
Aleh2 time ngah keje je die bgtaw yg hp aku tu da ghaib...
Enta la...
Bende nak jadikan...
So sabau jela....




Ini lah hp yg da ghaib tu...
Hp ni plak first time aku beli First Hand...
Xpela...
Bukan rezeki name nye...

No comments:

Post a Comment