Monday, 22 October 2012

Tempat Kerjaku MK Motors...



Salam....
Da lame aku da x update blog ni...
Bz kate kan bile da keje ni...

Ni nak kate aku da keje la...
Keje x la sehebat mane pon...
Just Entry Data je kat office ni tapi banyak pengalaman yg aku dapat...
Company aky ni die jual kerate terpakai...
Bukan stakat tu je...
Die pon ade wat insurans n roadtax...
Yg paling best die ade mesin Myeg yg leh wat roadtax untuk kereta sahaja...
Bukan calang company ni taw...



Ni rupe office company aku...
Tu pintu depan...






Yg ujung tu meja aku...
Tompang je...
He5...




Mesin ni yg style ni...
Banyak agent insuran da wat roadtax kat sini...
Anda pon boleh juga...
Aku pon da cekap pakai natang ni...





Logo MK Motors...






My Ezy Services...


No comments:

Post a Comment