Wednesday, 11 July 2012

Kerja Sambilan Ku...





Wat mase ni aku da xde keje nak wat...
Bowink pulak...
Da berpuloh resume antau...
Tapi xde respon...
So nasib bek ade keje sikit dari ZNA company...

Cik Osman...Org taman aku ni wat civil Celcom kat area Melaka...
So die mintak tlg aku watkan die nye plan kawasan...
Kene pakai AutoCad plak tu...
Memang aku x penah sentuh bende alah ni...
Tapi aku kayuh pelahan2 nak blajau bende alah ni...



Bende alah ni la aku pakai...
Memang x biase la kan...




So pelan2 aku kayuh...
Memang nak give up aku nak wat pelan ni...
Tapi akhir nye leh gak la sikit2...
Xde la pro sangat...



Aku refer pada Google Map jugak...




Bende alah ni la aku kene adap...
Penink pale aku tgk natang ni...
Org x reti katekan...




Ni hasil nye...
Puas ati gak la bile aku print...
Boleh la...

No comments:

Post a Comment