Friday, 15 June 2018

Salam Aidilfiri 2018



Salam Aidil Fitri semua...
Alhamdulillah genap sebulan kite berpuase akhirnya sambutan raya yg dinantikan telah tiba...
Tahun ni raya aku agak simple sbb anak masih kecik lagi sebulan pun x sampai bini pun masih berpantang lagi...

Tuesday, 29 May 2018

Welcome Muhammad Asfa Rayyan...




Assalamualaikum...
Alhamdulillah...Pada tarikh 29 Mei 2018, saya dan isteri telah dikurniakan seorang anak lelaki di HUKM...
Alhamdulillah dua2 sihat...

Saturday, 10 March 2018

Hiking Charity With Bank Islam Athlelics...




As salam...
Satu lagi aktiviti BIA (Bank Islam Athelics) yg aku join untuk tahun...
Kite org hiking Kat Gunung Angsi sambil kutip sampah amal jariah kate org...
He5...

Saturday, 10 February 2018

White Water Rafting With Bank Islam Athletics...





As salam...
Bersawang dah blog aku ni...
So ade up sikit pasal pengalaman aku layan rafting...
Memang layan...
Lokasi wat kat Gua Tempurung Perak...

Sunday, 16 July 2017

Aidilfitri 2017




As salam...
Salam Aidilfitri...
Lagi seminggu nak abis raya baru la nak post kat blog ni...
Pape pun Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin ye....

Tuesday, 2 May 2017

Karnival Sukan Bank Islam 2017 (Paintball)



Tahun ni first time aku join sukan Bank Islam...Da 4 tahun kerja xpenah nak join bende alah ni...Bile member ajak aku try je la...