Tuesday, 2 May 2017

Karnival Sukan Bank Islam 2017 (Paintball)



Tahun ni first time aku join sukan Bank Islam...Da 4 tahun kerja xpenah nak join bende alah ni...Bile member ajak aku try je la...

Thursday, 19 January 2017

Holiday At Bukit Tinggi & Genting Highland




As salam...
Semenjak dah duduk umah sorang2 ni rajin plak aku update blog ni...
Bukan ape, isteriku masih lagi lom dapat tfr ke Melaka....
So sementara ni weekend husband & wife la...
Tapi xde hal...
Asalkan Bahagia...

Sunday, 8 January 2017

Holiday At Port Dickson







As salam...
Hari nak post sikit pasal aku gi trip ngan isteriku ke Avallion Port Dickson...
Ini first trip aku ngan isteri aku setelah di ijab kabul...
He5...

Monday, 2 January 2017

Majlis Persandingan Ku (3/12/2016 & 10/12/2016)








Alhamdulillah...
Selesai sudah semua urus majlis prkahwinan ku selepas 5 Bulan kami menikah...
Lambat sikit aku post ni...
Sbb nak kumpul gambau...
Hehehehe...