Saturday, 6 October 2018

Ride To Alor Gajah & Patin Durian Condong Gang Kawan Makan Kawan...




As salam...
Gambau kat atas tu memang gempak pakai Superbike...
Tapi kite orang ride pakai kapcai je...
Baru nak masuk2 berkonvoi ni...
Moto terdirinya dari Y15, RS150 & LC135...
Bile ikot ride ni teringat zaman poli aku...

Friday, 5 October 2018

Tq To My Wife...



As salam...
5 Oktober 2018 birthday aku...
Terkejut gak bini aku wat supprise kat bank...
Pape pun tg ye....

Saturday, 11 August 2018

Upgrade Kuda Hitam Aku...


As salam...
Hari ni update sikit pasal kuda hitam aku....
Sebelom ni ade aku wat ubah suai tukau kepok dari biru cair ke warna gelap "Klik Disini".

Saturday, 28 July 2018

Treasure Hunt 2018 (Hari Muzium Antarabangsa 2018)




Assalamualaikum...
Sekian lama gank Bank Islam mendiamkan diri dalam aktiviti Treasure Hunt...
Kini kembali semula beraksi dengan beberapa ahli baru...
Gank lama still ade lagi tapi ade segelintir xdpt join sbb ade hal peribadi masing2...

Friday, 13 July 2018

Jamuan Raya Bank Islam Bandar Melaka 2018



Salam Aidilfitri walaupun syawal kian menghilang...
Last2 mgg syawal baru kiteorang nak wat jamuan raya...
Apakan daya masing2 sibuk ngan kerja yg ade...
So just kecil kecilan...
Salam Aidilfitri Dari Kami Warga Bank Islam Bandar Melaka...

Sunday, 8 July 2018

Durian Oh Durian...



As salam...
Durian? Apakah kebende tu?
Die bulat, hijau dan berduri?
Jika anda tidak tahu maka gali la lubang kubur sendiri...