Tuesday, 1 January 2019

Geng Kawan Makan Kawan : Ride To Termeloh...



Selamat tahun baru semua...
Sempana tahun baru ni...
Geng Kawan Makan Kawan ade wat ride ke Termeloh...
Konon nye nak pekena Ikan Patin Masak Tempoyak...

Monday, 24 December 2018

Family Holiday Side Bini Aku...



As salam...
Untuk menunaikan janji pak mertuaku pada cucu nya...
So die bawak la kami semua holiday di Terengganu...

Tuesday, 6 November 2018

Geng Kawan Makan Kawan : Ride To Sabak Salai Rembau...




As salam...
Hari nak cite sikit pasal Geng Ride Kawan Makan Kawan...
So pada 6 November 2018 kite gi ride ke Sabak Salai Rembau...
Alhamdulillah kali ni ramai gak turun walaupun x sampai 20 org...
Tapi peningkatan tu ade la...
Hahaha...

Saturday, 6 October 2018

Geng Kawan Makan Kawan : Ride To Alor Gajah & Patin Durian Condong...




As salam...
Gambau kat atas tu memang gempak pakai Superbike...
Tapi kite orang ride pakai kapcai je...
Baru nak masuk2 berkonvoi ni...
Moto terdirinya dari Y15, RS150 & LC135...
Bile ikot ride ni teringat zaman poli aku...

Friday, 5 October 2018

Tq To My Wife...



As salam...
5 Oktober 2018 birthday aku...
Terkejut gak bini aku wat supprise kat bank...
Pape pun tg ye....

Saturday, 11 August 2018

Upgrade Kuda Hitam Aku...


As salam...
Hari ni update sikit pasal kuda hitam aku....
Sebelom ni ade aku wat ubah suai tukau kepok dari biru cair ke warna gelap "Klik Disini".